Palveluitamme


Pukeutumisneuvonta

Olemme pukeutumisen ammattilaisia. Varaa aika henkilökohtaiseen pukeutumisneuvontaan. Pukeutumisneuvoja esittää eri vaihtoehtoja tarpeeseesi huomioiden vartalotyyppisi, omat värisi ja tyylisi. Pukeutumisneuvontaa voit käyttää koko vaatekaapin päivittämiseen tai tarvittaessa esim. työ- tai juhla-asun. Pukeutumisneuvonnassa kuulet ja opit myös itse valitsemaan sinulle sopivia vaatteita ja virheostokset jää jatkossa pois.

 

Pukeutumisilta

Järjestämme pukeutumisiltoja ryhmille. Ilta järjestetään toiveidenne mukaan ja sen kesto on n. 2 tuntia. Tarjolla on pientä purtavaa ja voimme sopia erikseen ryhmälle sopivan kokonaisuuden tai vaikkapa pienen oman muotinäytöksen. Ystävien kanssa on mukava shoppailla. Osallistujamäärä voi olla 10 hlöä tai enemmän. Kysy lisätietoja ja varaa ilta sähköpostilla: sirke.lehtinen@cameoboutique.fi tai puhelimella 050 362 9783 !

 

Juhla-asujen vuokrauspalvelu

Voit vuokrata asun myös yhtä kertaa varten jos et halua lunastaa sitä itsellesi. Kysy vuokrauksesta lisää: sirke.lehtinen@cameoboutique.fi tai puhelimella 050 362 9783.

 

Pesulapalvelu

Jos sinulla on hankalaa hoitaa itse vaatteen pesu tai huolto, me voimme hoitaa sen puolestasi. Esim. juhlavaate tai untuvatakki voivat olla joskus hankalia itselle pesun suhteen. Tuot vain vaatteen meille ja noudat sen huollettuna noin viikon kuluttua. Yhteistyökumppanina toimii PH-Pesula www.phpesula.fi

 

Ompelupalvelu

Vaatteiden korjaustyöt hoituu ammattitaidolla kauttamme.